2016. feb 07.

Irány az SWMINI.HU! ELKÖLTÖZTÜNK! -

írta: epicneo
Irány az SWMINI.HU! ELKÖLTÖZTÜNK! -

1ev.jpgÉrdekes téma, hogy ki miként érzi és számolja az időt. Például a most élő rodiánok, vukik, ithorok és emberek az első Halálcsillag felrobbanásától, azaz a yavini csatát veszik az idő alfájának és omegájának. Nyilván amíg ez az esemény nem történt meg, hacsak nem egy kék rendőrfülkével vagy egy deloreannal utazunk, nehéz lenne ezzel számolni. Például a Régi köztársaság idején, maga a galaktikus államforma megalapítása volt egy hasonlóan nagy kaliberű pillanat 25,053 yavini csatal előtt(BBY).

De manapság is történnek újabb galaxist rengető pillanatok: például egy évvel ezelőtt nyomta meg "az új Blog létrehozása gombot" egy lelkes Star Wars rajongó és írta be a blog címe helyére, hogy SWMINI! Igen, igen! Egy éve már!

Voltunk már 180 naposak, de EGY évesek még soha! Egy író, négy író és ma már nyolcan adjuk hozzá tudásunk ahhoz, hogy minden nap tudósítsunk a Star Wars világának mélyéről! Rovatok, folyamatos cikkek, több és érdekes téma.  Akárhogy is nézzük ma már a Blog mint meghatározás, azaz webnapló, már csak részben igaz az SWMINI-re, ezért hosszas beszélgetés kellett ahhoz (kb. 1 perc), hogy nekivágjunk a végtelennek és elhagyjuk a blog elnevezést, valamint a blog.hu bolygót!

Azaz mai naptól a webblog webmagazin az swmin.blog.hu helyett az SWMINI.HU címen érhető el!

Természetesen Nélkületek továbbra is értelmetlen lenne az oldal léte. Naponta 400-500 galaktikus polgár nézett a cikkeinkre, és egy év alatt több mint 100.000 lapletöltéssel szolgáltunk titeket (fél éve ez a szám még csak 15.000 volt!), és a legerősebb napon 1600-en voltatok kíváncsiak ránk. Ez pedig a 249. bejegyzés, ami egy nagyon szép szám.:)

Tavaly jártunk a gamesday-en, SW országos találkozón, Szegeden és rendeztünk versenyeket, hogy találkozzunk veletek. Hogy megháláljuk a bizalmatokat egy vadonatúj weboldallal indítjuk az új évet!  Használjátok vidáman! A következő 366 napra nagy terveink vannak, ígérhetjük, hogy még pörgősebb lesz mint a tavalyi (van plusz egy napunk, miért ne használnánk ki:))!  

Figyeljétek az oldalt és az eseménynaptárat, és mostantól az SWMINI.HU legyen veletek!

A csapat  

Szólj hozzá

geek videoblog fluff Egyéb Lego Költözés X-Wing Star Wars:Armada Imperial Assault minitroopers imperial assault