2016. feb 07.

Irány az SWMINI.HU! ELKÖLTÖZTÜNK! -

írta: epicneo
Irány az SWMINI.HU! ELKÖLTÖZTÜNK! -

1ev.jpgÉrdekes téma, hogy ki miként érzi és számolja az időt. Például a most élő rodiánok, vukik, ithorok és emberek az első Halálcsillag felrobbanásától, azaz a yavini csatát veszik az idő alfájának és omegájának. Nyilván amíg ez az esemény nem történt meg, hacsak nem egy kék rendőrfülkével vagy egy deloreannal utazunk, nehéz lenne ezzel számolni. Például a Régi köztársaság idején, maga a galaktikus államforma megalapítása volt egy hasonlóan nagy kaliberű pillanat 25,053 yavini csatal előtt(BBY).

De manapság is történnek újabb galaxist rengető pillanatok: például egy évvel ezelőtt nyomta meg "az új Blog létrehozása gombot" egy lelkes Star Wars rajongó és írta be a blog címe helyére, hogy SWMINI! Igen, igen! Egy éve már!

...

Tovább Szólj hozzá

geek videoblog fluff Egyéb Lego Költözés X-Wing Star Wars:Armada Imperial Assault minitroopers imperial assault

2015. feb 09.

X-Wing Armada

írta: epicneo
X-Wing Armada

A blog elköltözött, az új helyen új tartalommal vár titeket az SWMINI.HU !

 

Mi az az Armada, Imperial Assault és mi az az X-wing?  ha már ismered őket, ezt a bejegyzést át is ugorhatod. Ha mégsem, akkor ez az a kötelező rész, ahol röviden elmagyarázom.

Armada, Imperial Assault és az X-wing miniatures is a terepasztalos úgynevezett „skirmish” stratégiák sorát gyarapítják. Azaz szükséged van egy asztalra, amire különféle tereptárgyakat teszel ki, és a gyönyörűen festett makettekkel, bonyolult szabályrendszer szerint irtjátok egymást a haveroddal. A fenti játékok az űrben játszódnak, így némileg egyszerűbb a tereptárgyak sora, de így is van lehetőség roncsokat, aszteroidákat és űrállomásokat (na meg egymást) ...

Tovább Szólj hozzá

Intro Armada X-wing Star Wars:Armada X-Wing Miniatures Imperial Assault

süti beállítások módosítása